Tisztelt Látogatóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy könyvtárunk további szépülésén dolgozunk: ezúttal az első emelet és a galéria kap új köntöst. Ennek érdekében változások lesznek nyitvatartásunkban a következő hetekben.

Fontos Dátumok és Információk:

  • 2024. március 29. péntek - április 8. hétfő: A könyvtár zárva tart. Ebben az időszakban a festési munkálatok zajlanak, így a könyvtár nem lesz látogatható.

  • Április 3. kedd 10:00 óra: Rózsavölgyi Anett "Gyógypuszi" foglalkozását azonban örömmel tartjuk meg a földszinten, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

  • 2024. április 9. kedd - április 27. szombat: A könyvtár a megszokott nyitvatartással, de korlátozott állományhozzáférés mellett várja látogatóit. A földszint, a mesekuckó és a helytörténeti részleg zavartalanul használható lesz, míg a felnőtt részleg sikerkönyvei és a friss állomány kikölcsönözhető marad, a többi állományt azonban lefóliázzuk a festés idejére.

  • 2024. április 29. hétfő - május 1. szerda: A könyvtár ismét zárva tart.

  • 2024. május 2. csütörtök 9:00 óra: Teljes nyitás! Minden szolgáltatásunkkal ismét várjuk a kedves látogatókat.

További rendezvényeink az említett időszakokban is zavartalanul megrendezésre kerülnek.

Köszönjük megértésüket és türelmüket a felújítási munkálatok alatt. Várjuk Önöket szeretettel vissza megújult tereinkben!

Üdvözlettel:

Schmidt-Kovács Diána igazgató