Keddi könyvajánló ezúttal Kolutácz Judittól:

 

                                             

Wallace,Kathryn: Vannak tökéletes anyák, csak nekik még nem született gyerekük

Gemma éppen csak egyben tartja az életét: egyedülálló anya, mindjárt betölti a 40-et, és a hétéves lánya egy kegyetlenül pontos rajzon a melleit valahol a térde környékén ábrázolja, kilencéves fiának pedig még mindig a „NEM” a kedvenc szava.
Amikor Gemma újdonsült szomszédja, Becky azt javasolja, hogy kezdjen el újra randizni, Gemmának komoly önuralomra van szüksége, hogy ne röhögje képen.
De Becky nagyon meggyőző tud lenni, és Gemma hamarosan ott találja magát zsonglőrködve egy teljes munkaidős állásban, az iskolatársak egyre örültebb igényeket támasztó anyukáinak Facebook-csoportjában és az új randizás világának trükkös etikettjében.
Ha ez nem lenne elég, Gemmának valahogy kezelnie kell a vonzódását a lánya tanárához, Tomhoz.
Ez hosszú évnek ígérkezik, amiben Gemma és Becky egy nagyon fontos leckét kap az élettől: nem kell tökéletes anyának lenned, bőven megfelel, ha elég jó vagy.

Kathryn Wallace első regényeben minden anya könnyedén magára ismerhet. Egy kihagyhatatlan, vidám és kedves történetben, amely a megjelenést követően azonnal az Amazon sikerlistájának élére ugrott, és most végre elérkezett a magyar olvasókhoz is.

Ha szeretne egy nyílt, őszinte és egészen szórakoztató könyvet olvasni a szülői lét valódi mibenlétéről, akkor ezt az írást el kell olvasnia!